Triggerpunktbehandlinger hos jesperabild.dk er en manuel massageterapeutisk behandling, som består af forskellige massageteknikker, manuelle tryk og mikrostræk m.m.

Metoden er inspireret af den amerikanske læge Janet Travells mangeårige studier i og erfaringer med fænomenet triggerpunkter samt muskelskeletale smerter.

Behandlingsformen er målrettet hele kroppen, hvor den er inddelt i forskellige kropsregioner, i form af behandlingsprotokoller, udviklet af triggerpunktekspert Laura Perry:

 1. Nakkebehandling (herunder hovedpiner)
 2. Skulderbehandling
 3. Arm- og albuebehandling
 4. Hånd- og håndledsbehandling 
 5. Mave- og bækkenbehandling
 6. Hoftebehandling
 7. Lænderygbehandling
 8. Knæ- og lårbehandling
 9. Underbens- og fodbehandling

Hver behandling består af en række forholdsvis systematiske behandlingstrin, der dog afhænger af dine symptomer som klient. De forskellige behandlingstrin er opbygget omkring specifikke muskelgrupper og deres eventuelle indbyrdes samspil. Dine primære smerteområder og -symptomer spiller her den væsentligste rolle.

Massagebehandlingerne er beregnet på generelle smertetilstande, som måske til tider kan forveksles med etablerede diagnoser eller evt. udgøre en delfaktor herved. Behandlingerne kan være relevante i forbindelse med/og/eller i forlængelse af skader eller ved pludseligt opståede smerter, såvel som ved længerevarende kroniske smerter, hvor årsagerne kan være vanskelige at afklare.

Er du i tvivl, om du har brug for triggerpunktbehandling?

 1. Start evt. med at vurdere, om dine symptomer kan skyldes triggerpunkter
 2. Benyt evt. oversigten over smertesymptomer fordelt på kropsregion til at sætte ord på dine smertesymptomer ved henvendelse til klinikken

Læs mere om metoden triggerpunktterapi og generel behandlingsinformation.

Pris

 • 30 minutter: 275 kr.
 • 45 minutter: 375 kr.
 • 60 minutter: 450 kr.

Læs mere om priser, rabat m.m.

Mulige virkninger af triggerpunktbehandling

Virkningen af manuel triggerpunktbehandling afhænger af forskellige faktorer, bl.a. problemets omfang, din medvirken som klient etc. Der vil være forskellige udsigter knyttet til forskellige scenarier, og du kan læse mere herom på siden om virkningen af triggerpunktterapi, hvor du også får beskrevet, hvordan det kan føles at “få løsnet op” for triggerpunkter.